На 30 май в София тех парк обявяваме победителите в конкурса "Големите малки"

На 30 май в София тех парк обявяваме победителите в конкурса "Големите малки"

На 16 май изтече крайният срок за участие в тазгодишното второ издание на националния конкурс "Големите малки" на в. „24 часа”. Право на участие имат всички български фирми, които отговарят на законовите критерии за “малък бизнес” - до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година.

Предстои журито да излъчи новите победители. Церемонията за награждаването им ще е на 30 май в София тех парк с участието на президента Росен Плевнелиев, министри и представители на бизнеса и работодателски органзации.

Наградата за победителите е рекламен пакет на стойност 10 000 лв в печатното и онлайн изданието на “24 часа”. По този начин вестникът подава ръка на малкия бизнес за втора поредна година. Вестникарската реклама ще позволи повече хора да научат за бизнеса на тези фирми, а това означава повече клиенти, повече продажби, повече пари за инвестиции, повече разкрити работни места.

Правим го, за да покажем, че в България не всичко е “сиво”. Че има бизнеси, които се преборват успешно с кризата. И които могат да служат за пример на останалите предприемачи в България”, коментира Венелина Гочева, издател на “24 часа”.

Партньори в тазгодишната кампания са Министерството на икономиката, Агенцията за подпомагане на малки и средни предприятия, КРИБ, “Пощенска банка”, Мтел, МЕТРО България, DHL Express България, Българската банка за развитие и All Channels.

Условията за кандидатстване и подробности за конкурса можете да видите на www.golemitemalki.bg.