dot.bg

dot.bg

Сайтът www.dotbg.bg е издание на „Медийна група България” за възможностите за бизнес растеж в България.

Сайтът представя перспективите за растеж на определени икономически сектори, историите на най-успешните и най-бързоразвиващите се компании в него през опита на техните мениджъри и собственици, както и актуалните тенденции и проблеми пред бранша.

Сайтът публикува анализи за различни сектор, изготвени от авторитетни експерти, както и материали за новости в различни сфери, съвети на данъчни, правни и HR експерти, обединени в рубриките BusinessTrend, MoneyTrend, PeopleTrend и CultureTrend.

В частта Иноватор се обръща специално внимание на използването на технологични новости в различни бизнеси, на примерите за успешно сътрудничество между учени и предприемачи, на български и чужди стартъпи, на възможностите за финансиране на прохождащи фирми и на историите на успешни иноватори в различни браншове.

Сайтът е насочен към предприемачите по дух, като ги информира за нови успешни бизнес модели, както и към всички активни българи, които обичат да се вдъхновяват от успешната професионална реализация на предприемачи и мениджъри.