409-те добри сърца!

Справочникът с лекарите и указател как да се свържете с тях е вече в добрите павилиони за вестници и големите книжарници. 

С номинациите си читателите на “24 часа” включиха рекордно много лекари в новото издание на книгата “Лекарите, на които вярваме” - тя съдържа 409 имена на отлични професионалисти с човечно отношение към пациентите. За първи път бяха номинирани и зъболекари.

Призовете “документ” за доверието лекарите получиха на тържествена церемония, която по традиция се проведе в пленарната зала на Народното събрание в присъствието на председателя на парламента Димитър Главчев, зам.-председателя д-р Нигяр Джафер, председателя на здравната комисия д-р Даниела Дариткова, министъра на здравеопазването проф. Николай Петров, депутати, представители на съсловни организации, представители на фармацевтични компании, директори на болници.

Новият справочник “Лекарите, на които вярваме” с имената на отличените от читателите лекари и как да се свържете с тях може да бъде намерен в добрите павилиони за вестници и големите книжарници.