Нов тираж на книгата за Гунди, първият свърши за 3 дни

Нов тираж на книгата за Гунди,
първият свърши за 3 дни

Само за три дни се продаде първият тираж на книгата “Гунди - какъвто не го познавате”, съобщиха от книгоиздателска къща “Труд”, издател на биографията. Това се потвърждава и от обективни класации като тази на верига книжарници “Хермес”.

Празничните дни се оказаха най-празнични за феновете на Гунди, “Левски” и националния ни футбол.

Още в деня на годишнината от рождението на синята легенда - 4 май, мнозина читатели съобщиха, че книгата е изчерпана в техните квартали и градове. Затова успокояваме, че от петък, 11 май, на пазара излезе нов тираж на книгата, вече притежание на над 3000 фенове.

Търсете в големите книжарници, а за най-сигурно заявете на www.trud.cc, където за количества има отстъпки.

Книгата “Гунди - какъвто не го познавате” съдържа малко известни факти за Георги Аспарухов и много ексклузивни снимки, част от които са дело на фотографа от близкото минало Петър Спасов.

Наистина Георги Аспарухов живее само 28 години и за това кратко време се превръща във вероятно най-обичания български футболист. Минава като комета през българския спорт, преди да изгори в жестока автомобилна катастрофа на 30 юни 1971 г.

Историите, които ще прочетете в книгата, са събрани от авторите Елица Михайлова, Георги Иванов, Добромир Добрев и Кристиан Иванов по техния журналистически път.

Лични срещи с най-близките хора на Аспарухов разкриват най-обичания ни футболист в светлина, в която не сме го виждали.

В “Гунди - какъвто не го познавате”, освен уникалните снимки ще научите много неща за личния живот на футболиста, за перипетиите, през които минава в професионален план, за това защо талант като него не намира изява извън България, за многото контузии, и затова как се случва катастрофата, отнела неговия живот и този на друг обичан футболист - Никола Котков.