„ В света на тайните” с в. "Седмичен Труд"

„ В света на тайните” с в. "Седмичен Труд"

От 16 май търсете с вестник "Седмичен Труд" енциклопедията "В света на тайните"

Вашето невероятно приключение ще започне с потапяне на тайните на отминали векове. Така е озаглавена и първата глава на книгата - „ Тайните на миналото".
От къде са се появили хората на Земята, какво се крие зад митовете и легендите на древните цивилизации, какви знания са закодирани в тях?
След като пребродите лабиринтите на Древността, ще отворите главата „Загадки от настоящето" и ще озовете в съвремието, където също ви очаква с безброй тайни - та нали тайната е вечна! Масонски ложи и шпионски мрежи, престъпни кланове и религиозни секти - ще се сблъскате с множество изненади.
Трета глава - „В авангарда на науката" - ще ви предложи много нови факти, разбулващи тайните на човешкия мозък. Явленията и въпросите, с които ще се срещнете, все още нямат рационално обяснение: Съществува ли живот след смъртта , какво представлява, какво представлява съня, откъде черпят силата си пророците, шаманите и лечителите?
Крайната точка на нашето пътешествие - славата „ На Земята и във Вселената" - ще ни пренесе в съвременните научни лаборатории. Кака да си обясним моделите на поведение на животните? Какво е това - инстинкт или придобити навици. Какво друго крие от нас Земята? Има ли живот на другите планети?
Много от тези въпроси не са намерили още убедителен отговор. Сигурно винаги ще има необясними неща, но и хората винаги ще се стремят да надникнат „ в света на тайните".

Поръчайте онлайн