Ясни са победителите в първия национален конкурс "Големите малки"

Ясни са победителите в първия национален конкурс "Големите малки"

Петнадесет компании станаха победители в първия национален конкурс за успешен малък бизнес "Големите малки", организиран от вестниците "Труд" и "24 часа". Призьорите получиха като награда реклама на стойност 10 000 лева в двата вестника и техните онлайн издания. Заключителната церемония по награждаването се състоя на 9 юни в резиденция "Лозенец" в присъствието на президента Росен Плевнелиев, вицепремиера Томислав Дончев, министъра на икономиката Божидар Лукарски, председателя на КРИБ Кирил Домусчиев и др.

Не очаквахме, че 170 фирми ще се включат в конкурса. Наградените са 15, но бихме искали да наградим всички, каза управителят на "Медийна Група България" Венелина Гочева. Тя обяви, че всички кандидати в конкурса могат да ползват 50% отстъпка за реклама в изданията на МГБ до края на годината. Конкурсът "Големите малки" ще стане традиционен, обяви търговският директор на холдинга Иван Михалев.

Партньори в тазгодишната кампания бяха Министерството на икономиката, Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия, най-голямата работодателска организация КРИБ, Пощенска банка, Мтел, Българската банка за развитие, МЕТРО и All Channels.

Отличените 15 фирми са: "Интернешънъл пауър съплай", МВМ груп, "Пестим енергия", "Ласка 28", "Велдим - 1", "Грозен ентертеймънт", "Бял щърк", "Козле", "Лаура кетъринг", "Бриовита комюникейшънс", "Фиш ризорт", "Костадинови - КР", "Димитров експрес карго", "Зизуу" и "Рад-мар".

Повече за кампанията: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4810868