Новини

Мобилният сайт на “24 часа” с рекорд за май - над 30% ръст (видео)

Рекорден ръст регистрира мобилният сайт на "24 часа" - m.24chasa.bg (+75.20% на месечна база). В категория мобилни сайтове той вече се нарежда на 5-то място от всички в България, показват данните на Gemius за март. Главно по тази причина целият сайт 24chasa.bg е със значителен ръст на месечна база от +27.87%, а на годишна база с +40.11%.

“Хемус” цяла след 7 години! (Видео)

l Над 350 депутати, кметове, бизнесмени от 11 области в държавата се обединиха в Търново около каузата да има магистрала от София до Варна l Всички партии обещават подкрепа за съживяването на Българския север Българският север ще достигне икономическата мощ на Юга най-вече с построяването на магистрала “Хемус”.

409-те добри сърца!

Справочникът с лекарите и указател как да се свържете с тях е вече в добрите павилиони за вестници и големите книжарници.  С номинациите си читателите на “24 часа” включиха рекордно много лекари в новото издание на книгата “Лекарите, на които вярваме” - тя съдържа 409 имена на отлични професионалисти с човечно отношение към пациентите.

В България има успешен бизнес

Доказва го кампанията “Големите малки” на в. “24 часа” Десет български фирми доказаха, че в България да правиш успешен бизнес е възможно. Това са победителите в конкурса за предприемачество “Големите малки”, организиран от в. “24 часа”. Третото му поредно издание предизвика огромен интерес от българския стартиращ бизнес.