Новини

“24 часа” отново търси “най-големите” сред най-малките в бизнеса

От 10 април ще се приемат номинациите за четвъртото издание на конкурса “Големите малки” За четвърта поредна година вестник “24 часа” ще отличи “големите” сред най-малките в бизнеса. Приемът на кандидатури за четвърто издание на конкурса “Големите малки” започва от 10 април и ще продължи до края на май.

Нови полезни приложения от "Хоби фермер"

От април търсеният, четен и колекциониран от хората в градове и села в. „Хоби фермер“ ще дава още повече информация и полезни съвети на читателите. Освен, че ще продължи да помага и да е полезен във вторник и петък, в един петък от месеца ще предлага подробно разработена най-актуалната тема за градината, вилата или двора.

КК „Труд” с две нови книги за Зайчето Питър

Издателство „Труд” от години радва малки и големи с красивите и забавни книжки за Зайчето Питър и неговите верни другари. Всичките издания са търсени и обичани, а две най-нови са базирани на едноименния хитов филм. „Зайчето Питър - книжка със стикери” е занимателна книга, радост за всяко дете. В нея ще откриете стикери, загадки, лабиринти,

Дебат за винените маршрути по Струма и Места

Винено-кулинарните дестинации ще развият туризма в цялата страна и ще насочат посетителите и в други части от нея, не само към популярните курорти. Това заяви в Банско министърът на туризма Николина Ангелкова при представянето на първите две винени дестинации - „Долината на Струма“ и „Долината на Места“, част от проекта „Сподели България“.