Авто TREND

Това е българското списание за автомобили. Повечето специализирани в този жанр издания са лицензионни и ползват чужд опит, а нашият продукт е създаден от българи и насочен изцяло към българските потребители.

Изданието е максимално обективно в оценките си – авторите са журналисти с голям опит в автомобилната тематика от в. “24 часа”. Насочено е изцяло към автомобилния бизнес. Отразява новините, тенденциите и новите модели в автомобилостроенето. Представя коли, технологии и събития от всички епохи. Следи новостите при камионите, автобусите, индустриалните автомобили, мотоциклетите.

Акцентира върху автомобилите и техните качества, които са важни за потребителите. За целта публикациите се базират върху обективни и независими тестове.

Списанието съветва читателите по всички въпроси от автомобилната сфера и ги консултира за сервизно обслужване, покупки на резервни части, избор на аксесоари. Тълкува правни казуси, поставени от читатели, помага на държавните институции при въвеждане на ред и безопасност в пътния трафик. Отворено е към всички вносители на автомобили, търговци на горива и сервизи!