Авто TREND

Редакционен директор
Николета Киркова

Главен редактор
Георги Луканов

Излиза от
23.10.2013г.

Ден на излизане
сряда

Периодичност
месечно

Цветност
пълноцветен

Корична цена
4.99 лв.

Обем
80 стр.

Тираж
12 000 бр.

Разпространение
национално

Facebook
Авто TREND

Контакт с редакция
glukanov@24chasa.bg
www.avtotrud.bg

Абонамент
www.mediamall.bg

Това е българското списание за автомобили. Повечето специализирани в този жанр издания са лицензионни и ползват чужд опит, а нашият продукт е създаден от българи и насочен изцяло към българските потребители.

Изданието е максимално обективно в оценките си – авторите са журналисти с голям опит в автомобилната тематика от в. “24 часа”. Насочено е изцяло към автомобилния бизнес. Отразява новините, тенденциите и новите модели в автомобилостроенето. Представя коли, технологии и събития от всички епохи. Следи новостите при камионите, автобусите, индустриалните автомобили, мотоциклетите.

Акцентира върху автомобилите и техните качества, които са важни за потребителите. За целта публикациите се базират върху обективни и независими тестове.

Списанието съветва читателите по всички въпроси от автомобилната сфера и ги консултира за сервизно обслужване, покупки на резервни части, избор на аксесоари. Тълкува правни казуси, поставени от читатели, помага на държавните институции при въвеждане на ред и безопасност в пътния трафик. Отворено е към всички вносители на автомобили, търговци на горива и сервизи!