168 Часа

Главен редактор
Слави Ангелов
Излиза от
1990 г.
Ден на излизане
петък
Периодичност
седмичник
Цветност
пълноцветен
Корична цена
1,50 лв.
Обем
54 стр.
Тираж
37 300 бр.
Разпространение
национално
Сайт
www.168chasa.bg
Контакт с редакция
168pisma@168chasa.bg
Абонамент
MediaMall.bg

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Повече от 20 години "168 часа" запазва лидерски позиции сред сериозните общоинформационни седмичници в страната. "168 часа" е единственият седмичник за разследвания, в който журналисти под прикритие разкриват корупционни политически схеми, злоупотреби в държавата, разказват за най-актуалните афери и фигури в подземния свят. От пролетта на 2011 г. в. "168 часа" е с напълно обновени визия и съдържание - по-сериозен и аналитичен, по-наблюдателен и професионален, ангажиран, любопитен, полезен и развлекателен.

Известни коментатори и журналисти пораждат дискусии и провокират обществени дебати с анализите си на страниците "Блог". В рубриката "Истории" ще прочетете неизвестни факти за големи личности като Левски, Стамболов, както и неразкривани до днес подробности за най-драматичните моменти от историята на България.

В рубриката "На фокус" разглеждаме подробно актуална тема от седмицата, която е привлякла вниманието на медиите и обществото. От 2015 г. вестник "168 часа" излиза и с ново специално приложение "Тайните на властта", в което се разказват скрити досега истории за задкулисното управление на страната, както и за световни загадки и конспирации.

Спортът на "168 часа" е единственият с професионално подготвена редовна страница за Формула 1. В тази рубрика ще намерите и редовния коментар на Ивайло Цветков-Нойзи върху актуални международни събития от света на спорта.

На здравните страници светила в медицината съветват как да прочистваме организма си и да се предпазваме от болести. На светските страници младият екип на вестника прониква заради своите читатели зад кулисите на най-популярните сериали и риалити формати.

Рекламни тарифи