Здраве без лекарства

Редакция
Списва се от екипа на в. „168 часа”
Излиза от
април 2014г.
Ден на излизане
вторник
Периодичност
два пъти в месеца
Цветност
пълноцветен
Корична цена
0.30 лв.
Обем
8 стр.
Тираж
100 000 бр.
Разпространение
национално
Контакт с редакция
02 942 25 05
Абонамент
MediaMall.bg

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

“Здраве без лекарства“ е вестник за дългия и здравословен живот, който всеки читател е предвидил за себе си и за близките си. Той дава съвети как да се предпазваме от болестите и смъртта, без да опираме до лекар и без да пием хапчета. Дава сбита и конкретна информация за всичко, което е полезно за здравето, и за всичко, което му вреди. Ето защо той има предимство пред личния лекар, да не говорим за болницата. До тях се стига, когато "Здраве без лекарства" бъде заобиколен.

Животът е ласкав и любим, нали така? Вестник "Здраве без лекарства" обаче не предлага начини за удължаване на живота в последните му и най-мрачни години на болести и немощ.

Той казва на читателите си как да остават млади и здрави много дълго време.

Освен съветите и препоръките на авторитетни медици, диетолози и други експерти, в тематичния обсег на новото издание влизат още правилното хранене, дълголетието, здравословният начин на живот, физическият тонус, семейното благополучие. Той поддържа и рубрики за древни лечителски практики, за източна и алтернативна медицина.

"Здраве без лекарства" разглежда човешкото здраве в много по-широк контекст - като здраве на личността, а не само на тялото. В него се съдържа обяснението на фразата "добър живот".

"Здраве без лекарства" се списва от екипа на в. "168 часа". Той със сигурност знае повече и казва повече за здравето от който и да е личен лекар. Но за разлика от личните лекари винаги е на разположение и никога не му се свършват направленията. А освен това е и по-сладкодумен.

Рекламни тарифи