Връчваме призовете „Къща на годината” на форум „Дизайнът среща интериора”

Връчваме призовете
„Къща на годината” 
на форум „Дизайнът среща интериора”

На 25 април в Интер Експо Център, зала „Панорама”, в. „24 часа”, сп. „Идеален дом”, Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, Интер Експо Център и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) организират

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

форум, на който

ДИЗАЙНЪТ СРЕЩА ИНТЕРИОРА

На 25 април в рамките на изложението „Светът на мебелите” планираме следните активности:

Национален дискусионен форум „Дизайнът среща интериора”. Ще съберем изпълнителната и местната власт, мебелни компании, архитекти, дизайнери, текстилни производители и финансови институции, за да дискутираме как се развива пазарът на мебели, какви са тенденциите в интериора и къде е мястото на българските фирми на световната карта.

Ще представим и специализираното приложение на в. „24 часа” – „ДИЗАЙНЪТ СРЕЩА ИНТЕРИОРА“, посветено на темите, които ще бъдат застъпени на дискусионния форум.

Официална церемония по връчване на призовете „Къща на годината“ – конкурс, организиран за 22-ри път от списание „Идеален дом“. Това е една от утвърдените и най-престижни ежегодни награди сред архитектите и дизайнерите. Носители на приза са водещи имена в архитектурата, дизайна и строителството.

Участие в събитието ще вземат министърът на икономиката Емил Караниколов, кметът на София Йорданка Фандъкова, главният архитект на София Здравко Здравков, представители на бизнеса – мебелни производители, архитектурни и дизайнерски студиа, финансови и застрахователни компании, медии.

Наши партньори в събитието са: Ideal Standard, TESY, Пощенска банка, Ford, GALA Collezione, Legrant, BLD.