На 24 май – ден на отворени врати в „24 часа”

На 24 май – ден на отворени врати в „24 часа”

На светлия български празник 24 май вестник „24 часа” прави ден на отворени врати и кани своите читатели от 14 до 16 часа в редакцията на ул. “Св. св. Кирил и Методий” № 84. Защото това е денят, когато честваме книжовността, духовността, словото.

     Елате от 14 до 16 часа и ще видите отвътре как работят големият, модерен авторитетен вестник и новинарският сайт, който е номер 1 в интернет - 24chasa.bg. Ще чуете как се обсъждат и оформят утрешният брой на „24 часа” и неговата първа страница.

     Ще видите в действие журналистите, чиито текстове четете всеки ден. Ще може да се снимате с тях. И да напишете какво мислите за живота, за новините, за ученето и духовността.

     Доведете и деца, и внуци - ще им бъде интересно да видят кухнята на новините и интересните истории.

     И още една символика - редакцията на вестника е на ул. „Св. св. Кирил и Методий” № 84. Тази живописна софийска улица с нейната архитектура от началото на XX век носи специфичен дух и очарование.

     Как да стигнете до нас - редакцията ни е в частта на ул „Св. св. Кирил и Методий” между ул. „Раковски” и бул. „Княгиня Мария Луиза”. Ако идвате по него откъм Централните софийски хали, трябва да свиете по ул „Св. св. Кирил и Методий” вдясно.