На 17 юни награждаваме победителите в конкурса "Големите малки"

На 17 юни награждаваме победителите
в конкурса "Големите малки"

На 17 юни в. "24 часа" ще награди победителите в конкурса за валък и среден бизнес "Жолемите малки" на тържествена церемония в София Тех Парк.

За пета поредна година конкурсът отличава стартъпи и иновативни предприемачи. Крайният срок за кандидатстване бе 31 май.

Малкият и средният бизнес са гръбнакът на икономиката. Те осигуряват най-много работни места, плащат сумарно най-много данъци и произвеждат най-голям дял от брутния вътрешен продукт.

Наградата за победителите е рекламен пакет на стойност 10 000 лв. в печатното и онлайн изданието на “24 часа”. По този начин искаме да покажем, че в българския бизнес не всичко е “сиво”, че има предприемачи, които могат да служат за пример на останалите. Рекламата ще позволи повече хора да научат за бизнеса на тези фирми, а това означава повече клиенти, продажби, инвестиции, повече разкрити работни места.

Право на участие имат всички български фирми, които отговарят на критериите за “малък бизнес” - до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година. Регистрацията се извършва през сайта www.golemitemalki.bg, където са и пълните условия за участие и победителите в предишните издания на конкурса.

Компетентно жури, в което влизат представители на партньорите в инициативата, ще оцени получените кандидатури и ще излъчи победителите. Тази година наградите ще бъдат в три категории - за стартъпи, за иновативни фирми и за устойчиво развитие.

Партньори на инициативата са Министерството на икономиката, Агенцията за подпомагане на малки и средни предприятия, Фондът на фондовете, КРИБ, Пощенска банка, А1, БАЕЗ, вода “Михалково”, Sofia Tech Park, рекламна агенция All Channels.

Пълните условия за участие в надпреварата можете да видите на сайта на конкурса - golemitemalki.bg