Нова книга от детската поредица "Зайчето Питър"

Нова книга от детската
поредица "Зайчето Питър"

“Тиква за Питър” е най-новата книжка в поредицата от библиотеката “Зайчето Питър”. Издателство “Труд” я пусна вече на пазара.

Книжката е идеалното четиво за най-малките. Историята учи децата, че не бива да се страхуват от тъмното и че често дори най-зловещо изглеждащите неща са напълно безобидни и добре познати. Илюстрациите са приказно красиви, шрифтът е едър, а страниците - от твърд картон, така че всеки млад читател да може лесно да прелиства книжката сам.

Вече 10 г. издателство “Труд” се грижи за най-малките читатели, като им предлага страхотните приказки на Биатрикс Потър за Зайчето Питър и неговите верни приятели.

Поредицата “Библиотека “Зайчето Питър” стартира през 2009 г. и от тогава до днес в нея има издадени повече от 15 заглавия. (Президентът Георги Първанов редовно купува книгите на британската авторка за внуците си - вече трима, издания на КК “Труд” - б. р.)

Зайчето Питър е толкова популярно по света, че през 2018 г. на големия екран се завъртя и анимация по едноименната приказка, която стана любима на всички деца.

С логото на КК “Труд” излезе книга по филма, както и симпатична версия за по-малките читатели - книга със стикери и забавни задачи. Занимателната книжка със стикери е чудесен начин за забавление на най-малките. В нея, освен много лепенки, те ще открият лабиринти, судоку с героите от филма, интересни въпроси, търсене на разлики, ребуси, както и картиники за оцветяване. Това са:

  • “Зайчето Питър - книга по филма”
  • “Зайчето Питър” - занимателна книжка със стикери”
  • “Биатрикс Потър” – книга за оцветяване

Зайчето Питър, Бенджамин, Джемайма Патравата патица и още много от неостаряващите герои на Биатрикс Потър ще оживеят под ръцете на всеки, който обича да оцветява. Прекрасните илюстрации и цитатите от оригиналните истории пренесят малки и големи в този приказен свят.

Книжката е перфектното семейно забавление и ще донесе незабравими мигове с любимите хора на всеки, който се довери на Биатрикс Потър и издателство “Труд”.

Поръчайте онлайн на trud.cc тук

ОЧАКВАЙТЕ

“Пълно издание с приказки на Биатрикс Потър”

До края на 2019 г. на българския книжен пазар ще излезе най-пълното издание с творби на Биатрикс Потър. Героите, измислени от прочутата британска авторка, ще оживеят на 400 страници. Изданието ще съдържа всичките 23 приказки за горските обитатели плюс 4 други нейни произведения, които разкриват качествата на художник. Хубаво е да отбележим, че в това издание ще са влючени само и единствено оригиналните илюстрации на Потър. Книжката ще е с твърди корици и на луксозна хартия, а всеки неин горд притежател ще може да изпише името си на първия форзац. Към всяка приказка има кратко разяснение как Биатрикс Потър я е написала и за кого. 

Още подробности за новите книжки от поредицата "Зайчето Питър" вижте тук