"24 часа" отново търси "Големите малки" в бизнеса

"24 часа" отново търси "Големите малки" в бизнеса

Стартира кандидатстването в конкурса “Големите малки”, организиран от вестник “24 часа”. Набирането на кандидатури ще приключи в края на август. Тази година се очаква рекорден брой участници в надпреварата, тъй като малкият и средният бизнес бяха най-силно засегнати от пандемията, причинена от COVID-19. 

Участието в най-успешния конкурс за предприемачество в България ще даде шанс на малките фирми да популяризират своите продукти и услуги, което ще им позволи да достигнат до повече нови клиенти. Наградата за победителите е безплатна реклама на стойност 10 000 лв. в печатното и онлайн изданието на “24 часа”. 

Набирането на кандидатури стартира от днес и ще приключи в края на август. Право на участие в надпреварата имат фирми, които отговарят на законовите изисквания за малък бизнес (до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година). В текст до 2000 знака те трябва да аргументират пред журито защо техният малък бизнес е “Голям”. А също - да представят идеите си за развитието на бизнеса си в следващите 5 години. 

Събеседването на журито с финалистите ще е в началото на септември, след което ще бъдат определени 10 победители. Те ще бъдат в три категории - “Стартъп”, “Иновативна фирма” и “Устойчиво развитие”. 

Наградите ще бъдат връчени на тържествена церемония в края на септември. 

Партньори на тазгодишното издание на конкурса са Министерството на икономиката, Агенцията за подпомагане на малки и средни предприятия, Българската агенция за експортно застраховане (БАЕЗ), Пощенска банка, А1, “Филип Морис България”, “София Тех парк”.


Пълните условия за кандидатстване и регистрация, както и членовете на журито, вижте на www.golemitemalki.bg.