168 Часа

Повече от 30 години вестник „168 часа" е лидер сред сериозните седмичници в страната. Това е единственият седмичник за разследвания, в който журналисти под прикритие разкриват корупционни политически схеми, злоупотреби в държавата, разказват за най-актуалните афери и фигури в подземния свят.

От пролетта на 2011 г. в. „168 часа" е с напълно обновени визия и съдържание - по-сериозен и аналитичен, по-наблюдателен и професионален, ангажиран, любопитен, полезен и развлекателен.

Известни коментатори и журналисти пораждат дискусии и провокират обществени дебати с анализите си на страниците „Блог".

В рубриката „Досие" представяме любопитни разработки за големи измами, фалшификации, заговори, конспирации и мистерии.

В рубриката „Истории" ще прочетете неизвестни факти за големи личности като Левски, Стамболов, както и неразкривани до днес подробности за най-драматичните моменти от историята на България.

В рубриката „На фокус" разглеждаме подробно актуална тема от седмицата, привлякла вниманието на медиите и обществото.

В спорта на „168 часа" ще намерите редовния коментар на Ивайло Цветков-Нойзи върху актуални международни събития от света на спорта. Ще се запознаете с неизвестни истории около спортните звезди и легенди.

На здравните страници светила в медицината съветват как да прочистваме организма си и да се предпазваме от болести. На светските страници младият екип на вестника прониква заради своите читатели зад кулисите на най-популярните сериали и риалити формати.

168chasa.bg - данни за месец ноември 2022 – източник Gemius

103200

Реални потребители

467507

Разгледани страници

2.52%

Интернет обхват