Събития

ПРЕЗ ФЕВРУАРИ „МЕДИЙНА ГРУПА БЪЛГАРИЯ” СТАРТИРА КАМПАНИЯТА „УЧИ, ЗА ДА РАБОТИШ”

Националната кампания на в. „24 часа” цели да съдейства за преодоляването на пропастта между търсене и предлагане на пазара на труда в България. Тази пропаст се задълбочава с всяка изминала година, тъй като училищата произвеждат ненужни кадри заради остарели учебни планове и нереформирана система на образование.

309 имена в лигата "Лекарите, на които вярваме" за 2015 г.

Глад за финансиране, кадри и качествена спешна помощ - това са трите проблема на здравеопазването в новото годишно изследване на "24 часа". Парламентът отвори парадния си вход отново за медици, оценени от пациентите. 309 са българските лекари, номинирани от пациенти през 2015 година в големия проект на “24 часа” “Лекарите на които вярваме”.

Второ събитие от кампанията "Деветте пътя към еврофондовете"

На 30 юни в столичния хотел "Маринела" ще се проведе голям бизнес форум, посветен на новата Програма за развитие на селските райони, която бе одобрена преди месец от Европейската комисия. В събитието ще участват министърът на земеделието и храните Дисислава Танева и директорът на Фонд "Земеделие" Румен Порожанов.

Продължава набирането на кандидатури в конкурса "Големите малки"

До 15 май продължава набирането на кандидатури за участие в конкурса "Големите малки", организиран от вестниците "24 часа" и "Труд". В него представители на малкия бизнес в България се състезават за една от 15-те награди - безплатна реклама във вестниците и сайтовете на "Медийна група България" на стойност 10 000 лв.