Всичко за семейството

Излиза от
февруари 1993 г.
Ден на излизане
четвъртък
Периодичност
седмичник
Цветност
пълноцветен
Корична цена
0.70 лв
Обем
32 стр.
Тираж
23 400 бр.
Разпространение
национално
Facebook
Всичко за семейството
Контакт с редакция
vzasemeistvoto@vzasemeistvoto.bg
Абонамент
MediaMall.bg

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

“Всичко за семейството” е полезният и позитивен седмичник, който предлага интересни четива за всички вкъщи, образова, забавлява и помага на активните хора да организират модерно и удобно живота си. Тръгнал с името „Всичко за жената”, той продължава да е за работещите жени, които едновременно правят кариера, грижат се за семейството и дома, възпитават децата, но не забравят да са красиви, елегантни и привлекателни за мъжете.

Вестникът разказва историите на успели и интересни хора. Занимава се проблемите на семейството, дискутира начините за тяхното решаване, като търси градивни мнения от специалисти и изисква решения от държавните институции. В „Приложна психология” експерти дават съвети за семейните отношения – между партньорите, роднините, приятелите. Във всеки брой специални практични текстове са посветени на отглеждането и възпитанието на децата, като една от страниците помага в най-трудната възраст – пубертета, с полезни четива за родители и тийнейджъри.

Седмичникът дава отговори за здравословния начин на живот, за новите модни тенденции, за красотата, диетите, спорта. В практични статии разглежда финансови и юридически въпроси. Информира за новото в телевизионните програми, на книжния пазар, кино, театър, музика. Приложението “Домашна енциклопедия” е запазено за кулинарни рецепти, за оригинални идеи “направи си сам”, за плетива, шеф и кройка, за обзавеждане, декорации, техника, за градината и цветята. Във “Всичко за семейството” читателите са съавтори със своите коментари, съвети, въпроси. Седмичникът се отличава с умерен, добронамерен и спокоен тон, пише интересно и вдъхновено, на добър български език.

Рекламни тарифи