Новини

Институт "Ройтерс": "24 часа" е най-достоверният български вестник

Вестник “24 часа” е най-използваният източник за достоверна информация от българската преса и 4-ият сред всички медии след трите големи телевизии - Нова тв, Би Ти Ви и БНТ. Нещо повече, “24 часа” не само е сред най-надеждните канали за информация, но е редом до световни медии като Би Би Си и Си Ен Ен, на чиито новини българите вярват.

"24 часа" представи Smart24chasa, финансиран от Google със 100 хил. евро

Еврокомисарят по цифрова икономика Мария Габриел посочи 4 предимства на платформата на "24 часа" и я оцени като полезна стъпка в борбата с фалшивите новини "24 часа" представи продукта Smart24chasa, финансиран от Google. Издателят на вестник "24 часа" - "168 часа" ЕООД, спечели в края на 2017 г. 100 хил.

В. "Български фермер" обявява приза „Агробизнесмен на България’2018”на 13 ноември в НДК

Вестник „Български фермер” отличава успелите в агробизнеса за 27-ма поредна година На 13 ноември в зала 6 на НДК министърът на земеделието Румен Порожанов ще връчи приза „Агробизнесмен на България’2018”. Носителят на отличието ще бъде обявен от вестник „Български фермер”, най-авторитетния вестник в бранша,

"Ученици за дигитално образование" събраха на дискусия "24 часа" и Vivacom

Дискусия “Ученици за дигитално образование” организира вестник “24 часа” и Vivacom на 6 ноември в Литературен клуб "Перото" на столичния НДК. Целта на дискусията с участието на ученици от 7 столични училища бе да покаже гледните точки, нуждите и проблемите в учебния процес на най-пряко засегнатата страна - учениците.