Неочаквани идеи за празничен декор в новия брой на сп. "Идеален дом"

Неочаквани идеи за празничен декор в новия брой на сп. "Идеален дом"

В България все по-често се осъществяват мащабни проекти за еднофамилни къщи, но този, който представяме на 18 страници в новия брой на сп. "Идеален дом", е изключително смел и много нестандартен. Това е дом с площ от 1000 кв. м, в който смарт системите, високият стил на обзавеждането и оригиналната архитектура предлагат изумително преживяване.

С 60 кв. м и с пълна функционалност изпъква друга еднофамилна къща, показана на страниците ни, като в нея е въплътен духът на традиционната селска архитектура. Още два български интериора - на апартамент с площ 140 кв. м и на офис в центъра на София показват, че всички мечти са възможни, когато са избрани точните професионалисти.

Със суперлукс се отличава един впечатляващ пентхаус в Монако, а щедрите пространства на едно имение край Лос Анджелис крият сред интригуващ интериор спомените за дълги купони на звезди.
В броя ще откриете пъстра и полезна информация - за Expo 2020 в Дубай, за черно-бялата класика за интериора, за тенденциите в отоплението и по още много теми. 

А в частта "Коледна импресия" има изобилие от оригинални идеи за декорации, с които празниците ще се превърнат в специални и запомнящи се преживявания.

Още подробности вижте на 24chasa.bg тук