Български фермер

Вече 27 години пълноцветният национален седмичник „Български фермер“ е лидер сред печатните агроиздания в България .От създавенето си – на 1 ноември 1990 г., вестникът печели най-висок авторитет и доверие сред земеделските производители и агробизнеса. В годините на финансовата криза и след нея изданието запази твърда аудитория, тираж и приходи от продажби.

Читателската му аудитория са хора, занимаващи се с агробизнес, земеделски производители, представители на институции и организации, свързани със земеделието, търговци на агротехника, фирми за семена, торове, препарати и др.

Всеки четвъртък вестникът предлага:

• Актуална и полезна информация за земеделието и агробизнеса.

• Новите тенденции и технологии в агросектора.

• Практични съвети и консултации за държавното подпомагане и эеврофинансирането.

По инициатива на „Български фермер” вече 26 години се връчва почетният приз “Агробизнесмен на България”, който се ползва с голям авторитет и признание. От 2016 г. церемонията по връчването на приза е предшествана с годишна среща на агробизнеса с представители на ръководствата на Министерството на земеделието, храните и горите и Държавен фонд „Земедлие“. По време на церемонията редакциата на седмичника отличава в различни категории и успели агрофирми през годината.

Онлайн изданието bgfermer.bg предлага качествена собствена информация, нови рубрики, нова визия и собствени видеоклипове от актуални събития . Сайтът действа от 2009 г. и е специализиран за бизнес новини, анализи и коментари за земеделие и агробизнес, за развитието и проблемите на селските райони.

bgfermer.bg публикува всекидневно новини, актуална информация и полезни, практични съвети за малки и eдри земеделски производители. Информира за най-модерните технологии и практики в световното земеделие. Осигурява и публикува професионални отговори на читателски въпроси.

По официални данни на „Гемиус” bgfermer.bg е на първо място в секция „Земеделие”

Екипът на изданието има доказан опит и в организирането на дебати по актуални за агробизнеса теми.

Основни тематични сегменти:

• Агробизнес

• Растениевъдство

• Агротехника

• Животновъдство

bgfermer.bg - данни за месец юли 2018 – източник Gemius

206хил.

Уникални посетители

0,94млн.

Импресии

4,86%

Интернет обхват