24 Часа

Първият частен всекидневник. Ражда се през април 1991 г. като издание на Пресгрупа “168 часа”. Свободата на словото, различните мнения, които се изказват в него, новаторските елементи в графиката и съдържанието го превръщат в своеобразен феномен на своето време.

„24 часа” е общоинформационен всекидневник за новините, каквито са; за анализите и контекста, които ги обясняват; за коментарите, които пораждат и разследванията, които търсят истината.

Характерни за вестника са стремежът да служи на читателя и да бъде полезен, да търси наболелите теми и проблеми, да предизвиква обществени дискусии и да допринася за активността на обществото, да разказва истинските истории от живота.

„24 часа” е оригинален и неповторим; любопитен и остроумен; новатор и експериментатор.

Добрият мениджмънт, силната журналистика, ярките репортерски таланти, блестящите коментари и верните прогнози са тайните на успеха на “24 часа”.

„24 часа” заедно със своя сайт 24chasa online е най-достоверният български вестник според докладитe на Институтът Ройтерс за изследване на журналистиката към Оксфордския университет в 38 страни от петте континента за последните години .

24chasa.bg - данни за месец февруари 2023 – източник Gemius

1,56млн.

Реални потребители

23,15млн.

Разгледани страници

40,02%

Интернет обхват