.bg / Иноватор

Списание .bg/Иноватор е издание на „Медийна група България” за възможностите за бизнес растеж в България. Във всеки брой списанието представя перспективите за растеж на определен икономически сектор, историите на най-успешните и най-бързоразвиващите се компании в него през опита на техните мениджъри и собственици, както и актуалните тенденции и проблеми пред бранша. Изданието публикува анализи за съответния сектор, изготвени от авторитетни експерти, както и материали за новости в различни сфери, съвети на данъчни, правни и HR експерти, обединени в рубриките BusinessTrend, MoneyTrend, PeopleTrend и CultureTrend.

В частта Иноватор се обръща специално внимание на използването на технологични новости в различни бизнеси, на примерите за успешно сътрудничество между учени и предприемачи, на български и чужди стартъпи, на възможностите за финансиране на прохождащи фирми и на историите на успешни иноватори в различни браншове.

Списанието е насочено към предприемачите по дух, като ги информира за нови успешни бизнес модели, както и към всички активни българи, които обичат да се вдъхновяват от успешната професионална реализация на предприемачи и мениджъри.

Изданието е луксозно, в обем от над 150 страници, разпространява се в търговската мрежа и сред фирмите членове на КРИБ и БСК.

dotbg.bg - данни за месец юли 2018 – източник Gemius

41,9хил.

Уникални посетители

114.5хил.

Импресии

0,99%

Интернет обхват