България Днес

"България Днес" е номер едно в нишата на таблоидните всекидневници, както по тираж, така и по читателска аудитория.

Това, което го прави различен от останалите издания в този сегмент, е, че за разлика от повечето от тях, историите, публикувани в „България Днес" са верни. Много често за това има снимков материал, който безапелационно потвърждава изнесената информация. Най-интересните светски истории през последните години са тръгнали от страниците на вестника, а фотографският отдел е признат за номер едно в папарашките снимки, някои от които са ползвани и от чуждестранни таблоидни вестници.

Само тук може да прочетете много от криминалните, светски, спортни, политически и културни новини в развитие, което няма да намерите другаде.

Всеки ден без понеделник вестникът предлага специални приложения, които се радват на голям интерес от страна на публиката.

Вторник: Чудодейни икони (4 страници).

Приложението представя чудодейна икона, за какво и как помага, манастира в който е се намира, история на святото място и как да се стигне до него, интервю със свещеник, други забележителности в околността, молитва, която да отправим към светото изображение и монашеска рецепта за гозба.

Сряда: „Фреш” (2, 3 или 4 страници).

Приложението предлага различни козметични и хранителни процедури, които да ни държат в кондиция.

Четвъртък: „Милион и една рецепти” (3 страници)

Приложението предлага различни рецепти, съобразени е годишното време на излизането им или различни близки празници.

Петък: ТВ програма (16 страници) + „Забавни игри” (8 страници)

Пълна програма за телевизията през следващата седмица

Кръстословици, судоку и други занимателни игри

Събота „Забавни игри” (8 страници)

Кръстословици, судоку и други занимателни игри

Всичко това, както и богата секция хороскопи, вицове, атрактивно поднесена прогноза за времето, снимки на домашни любимци, конкурс за любителска поезия, безплатни обяви за поздравления, представяне всеки ден на нова книга и пълна тв програма, както и атрактивната цена от 70 стотинки, правят вестника подходящ за всички възрастови групи читатели.

bgdnes.bg - данни за месец юли 2018 – източник Gemius

205хил.

Уникални посетители

0,97млн.

Импресии

4.83%

Интернет обхват