Второ издание за женския успех вече на пазара

Второ издание за женския успех вече на пазара

Нова селекция с 41 българки, които променят средата, управляват, образоват, гледат деца, влюбват се

Днес на пазара излиза второто издание на проекта за женския успех, който “24 часа” и сайтът MILA.bg стартираха преди година.
“Жените – умен свят” събира в 200 луксозни страници историите и визията за бъдещето на 41 от най-успелите българки днес.
След като миналогодишната ни селекция в “Жените, които променят” представи формулата за успеха на дами от бизнеса, медицината, спорта, изкуството, ви срещаме с българки, стъпили в бъдещето.
Те са визионери, които знаят и предвиждат кои иновации ще променят света, как зелената идея и дигитализацията ще ни отведат в новото време, докъде ще стигнат след още 20 години икономиката и отношенията между хората.
Читателите ще се запознаят с жени, за които успехът няма пол. Във все още преобладаващия мъжки свят те променят с невероятна сила средата, в която живеят, управляват, образоват, гледат деца, влюбват се…
Общото между тях са ценностите – честност, трудолюбие, всеотдайност, доброта - най-важните в семейството, бизнеса и в живота.
В “Жените – умен свят” извън българките има място и за първата дама, начело на Лувъра в 228-годишната му история, за американската прислужница, която с незначителна инвестиция изобретява франчайза и изгражда бизнес за милиони; за майката на безспорния визионер днес – Илон Мъск.
Има и безценни съвети как се възпитава дете в трудна епоха, модните трендове в бъдеще време, както и умните домове и приложения, с които правим живота по-лесен и разбираем.