Сила за живот

Сила за живот

Специализирани страници на вестник „24 часа”, фокусирани върху здравословния начин на живот като предпоставка за естествена защита от болести и постигане на дълголетие в добро здраве и независим живот.

Излиза всяка събота в обем 8 страници. Оформени са като визуално разпознаваем комплект. Водещите тематични кръгове са здравословното хранене, поддържането на двигателна активност, разнообразието от начини за профилактиране на болести с натурални и достъпни средства.

В комплекта от страници постоянно присъства рубрика, в която изявени лекари отговарят на читателите по теми за хранителни продукти, добавки, диети, здравословни и лечебни хранителни режими. Застъпват се теми за влиянието на различните фактори от средата за предпазване от болести, за възможностите на спорта, туризма, спа и рехабилитационните процедури да укрепят и поддържат здравето. Съдържанието на специализираните страници, посветени на здравословния живот, традиционно се нареждат сред най-четените материали на сайта на вестника.

Виж рубриката тук

Виж нашето предложение за реклама