Новият брой на сп. "Идеален дом" с интригуващи интериори

Новият брой на сп. "Идеален дом"
с интригуващи интериори

В разгара на лятото поднасяме на приятелите и почитателите си красиви страници с интересни и интригуващи материали, сред които по традиция и страхотни интериори.

Ще видите светъл партерен апартамент в нов затворен комплекс в София, който вече е изискано място за обитаване, благодарение на дизайнерските решения на арх. Ивета Попова. Апартамент в София с нетрадиционна Г-образна форма и 9-метров коридор сега е удобно жилище с две спални заради умелата намеса на арх. Наско Петков от ARCHIN.

Обособяването на стая за гости и кабинет в някогашната кухня е само част от трансформациите, с които арх. Антоанета Бояджиева е вдъхнала нов живот на апартамент от 30-те години на миналия век в София.

Показваме и офис в Ямбол с площ 730 кв. м, който сега е интересно и приятно място за работа след реализирането на проекта на архитектурното бюро "Чолаков-Гонгалов".

Две невероятни морски къщи със сигурност ще изкушат мнозина и ще им дадат куп идеи. Едната е недалеч от Атина и интериорът в нея е на Катерина Вереми Ксиногала. Втората е вилата с 10 спални на Майкъл Дъглас на остров Майорка.

Държим на традицията да информираме за тенденциите и затова обсъждаме темата за биопластмасата, но и показваме какъв е трендът при градините. А любителите на нестандартното със сигурност ще се впечатлят от уменията в дизайна на храна на Динара Каско.

Абонамент онлайн тук