Как да изберем кмет? - специална секция в 24chasa.bg

Как да изберем кмет? - 
специална секция в 24chasa.bg

"24 часа" ще улесни своите читатели при избора им на кметове и общински съветници в цялата страна. За целта сме подготвили специална секция с информация по региони, както и две интерактивни карти.

Ето как бързо и лесно да намерите информацията, която ви интересува за вашия регион:

1. Влезте в десктоп сайта на "24 часа" на адрес 24chasa.bg.

2. В горната част на сайта, вдясно от главата "24 часа", ще видите банер с надпис "Битката за кметовете" - кликнете върху него.

3. Ще се отвори страницата на специалната рубрика на "24 часа" за местните избори. В горната й част има интерактивна карта на България, разделена по региони. Прокарайте курсора на мишката върху картата - при преминаването над съответен регион, ще се изписва името му. Кликнете върху региона, който ви интересува - ще се отвори страница с изчерпателна информация.

4. Има и втора интерактивна карта - тя ще ви показва основните кандидати за кметове във всички областни градове. За да стигнете до нея, кликнете върху банера с надпис "Намери своя кмет", който е разположен в горната част на предизборната секция.

5. За да видите основните кандидати за кметове от вашия областен град, изберете вашата област от падащия списък над картата и кликнете върху бутона "Намери". Ще се визуализират основните кандидати за кметове в съответния областен град и информация за тях.

Повече информация виж на 24chasa.bg тук