Прецакай коронавируса - абонирай се за “24 часа”!

Прецакай коронавируса -
абонирай се за “24 часа”!

С новата система за микроразплащания абонаментът става възможен и с банкова карта от дивана

В тези смутни времена единственият начин да си гарантирате доставка на любимия вестник “24 часа” е новата система за микро-разплащания на сайта mgb.bg на "Медийна група България", с която може да се абонирате за хартиено копие на вестника или някое от другите издания на Групата, без да ставате от дивана - буквално с три клика.

Просто трябва да изберете издание, както и период, за който си правите абонамента, и да отбележите с какъв вид карта ще платите. Така няма да ви се налага да ходите до някъде, където има много хора и съответно зарази, няма да пипате банкноти и стотинки. Няма и да се лутате къде точно се продават вестници след затварянето на лавките. Броят ще ви бъде доставен до вашия дом, при това на същата цена, достатъчно е да имате банкова карта.

Така освен смислено забавление ще имате и безспорна, проверена многократно информация за заразата. Така ще спазите и препоръките на СЗО за информационна карантина - да получавате само точна информация, веднъж на ден, а не да се поддавате на злонамерени слухове и да изпадате в паника. 

Още за лесния, бърз и удобен абонамент четете на 24chasa.bg тук