Покажете къде е сърцето ви! "24 часа" с нов патриотичен проект

Покажете къде е сърцето ви!
"24 часа" с нов патриотичен проект

Патриоти, от 24 май опишете в снимки, видеа, лични истории тази точка в родината, в която се връщате, за да се заредите. 

“24 часа” стартира от 24 май един патриотичен проект - “Сърцето ми е тук”. Идеята ни е след дните на изолация да показваме места в България, които ни правят щастливи. Там, където се връщаме често, за да заредим изтощените батерии. 

Пращайте ни снимки, видеа, лични истории за тези ваши любими точки. Искаме да видим тези места - планини, море, язовири, реки, селски къщи, манастири, поляни, цветя, паметници... Може да покажете природни забележителности, детайли от градската среда, хора, вас самите на мястото, на което се чувствате най-добре. 

Най-впечатляващото ще публикуваме. 

Нека припомним на всички изморени от физическата изолация колко велико място е нашата родина България! 

Освен на страниците на вестника снимките и любителските видеа ще бъдат публикувани в сайта на вестника www.24chasa.bg, който има над 20 милиона потребители месечно, и във фейсбук страницата на “24 часа”, която има над 250 000 последователи, с хаштаг “Сърцето ми е тук”.

Изпращайте ни вашите снимки, видеа с лични истории на следните имейли: onlinevgb@gmail.com и 24ojivlenie@24chasa.bg. Пишете имената си, разкажете защо сърцето ви е в това място.

Вижте кои кътчета на Родината ни правят българите щастливи