Издателство “Труд” с 500 заглавия на базара на книгата пред НДК

Издателство “Труд” с 500 заглавия
на базара на книгата пред НДК

Издателство КК "Труд" излиза с 500 заглавия на летния базар на книгата на открито, който се открива на 23 юни в парка пред НДК в София.

Пандемията от коронавирус не спря верните почитатели на издателството да търсят и намират своите любими книги – основно онлайн. Сред тях, оказва се, най-поръчвано е луксозното пълно издание “Хрониките на Нарния”. Но се появи една-единствена пречка – част от тиражите са вече изчерпани! Точно тази пречка ще бъде преодоляна по време на базара на книгата пред НДК, който ще продължи от 23 юни до неделя, 28 юни. КК "Труд" очаква любителите на стойностните книги всеки ден от 10 до 20 ч в палата номер 5. 

Най-голяма ще е радостта на феновете на футболния клуб “Левски”, защото ще излезе петото издание на книгата за техния кумир Гунди, което е вече антикварна рядкост. 

Издателство “Труд” е носител на две от най-авторитетните награди в бранша - “Златен лъв” за уникални като текст и оформление книги. Търсете на щанда пълните събрани съчинения на Шекспир, събрани в 1 том – сонети, драми, комедии, в превод на Валери Петров. Томът излезе от печат навръх пандемията по повод 100-годишнината на гениалния поет, писател, драматург и преводач. 

Зайчето Питър пак ще завърти опашка, готово за нови приключения, но този път малките читатели могат да усетят колко е пухкава тя в специални книжки с докосване. Има и такива със стикери. Да не забравяме и Гошо – това е вълчето, което не може да избяга от куп неприятности, но поне го прави в рими. 

Издателство “Труд” ще предложи на щанда си около 500 заглавия (от листа с 1400) с 20% отстъпка от коричната цена. Има и специална селекция от още книги за всеки джоб. То е специализирано в автобиографии, биографии, разследваща журналистика, анализи на световни геополитически процеси, световни мистерии и загадки, тайни на природата, енциклопедии. Издава и най-авторитетното списание за литература у нас - “Съвременник”.

Още подробности за предлаганите заглавия на КК "Труд" четете на сайта на издателството trud.cc тук