500 заглавия на КК „Труд” в Алеята на книгата

500 заглавия на КК „Труд” в Алеята на книгата

Премиери, нови тиражи, отстъпки от 20% в шатра №10

Над 500 заглавия, премиери и нови тиражи на дългоочаквани книги, както и отстъпка от 20% от коричната цена. Това ви очаква от Книгоиздателска къща „Труд” на Алея на книгата – най-голямата книжарница на открито в София. Щандът на КК „Труд” е в шатра 10. Алея на книгата отвори шатри на 7 септември на пешеходния участък на бул. „Витоша” и тази година прехвърли бул. „Патриарх Евтимий”, достигайки до парка пред Националния дворец на културата.

Още в първия ден от Алеята на книгата най-нетърпеливите читатели купиха „Българска риболовна енциклопедия”, „Сестра на слънцето” от Лусинда Райли, детските книги от поредицата „Жива вода”, както и сериозни четива като „Апостолът на свободата” от Мерсия Макдермот и „Дипломацията” от Хенри Кисинджър, издания на КК „Труд”.

Специалното издание за тазгодишната алея е „Приключенията на Пинокио” от Карло Колоди. Книгата е пълноцветна, с твърди корици и специално нарисувани илюстрации от художничката Матея Аркова. И макар че за първи път е публикувана като самостоятелно издание през далечната 1883 година, то и до днес остава класическо произведение в детската литература.

Нови тиражи специално за Алеята на книгата има и на двете издания на „Изкуството на войната” - в мека и в луксозна корици. В тома са включени произведения на древнокитайски военни стратези и мъдреци, чиито творби и днес се преподават в елитните военни училища в много страни по света.

Осмото издание на най-голямата книжарница на открито в София ще продължи до 13 септември включително от 10 до 20 часа.

За новото специално издание на "Приключенията на Пинокио" прочети тук 

Още за промоционалните заглавия на КК "Труд" на Алея на книгата прочети тук