Второ събитие от кампанията "Деветте пътя към еврофондовете"

Второ събитие от кампанията "Деветте пътя към еврофондовете"

На 30 юни в столичния хотел "Маринела" ще се проведе голям бизнес форум, посветен на новата Програма за развитие на селските райони, която бе одобрена преди месец от Европейската комисия. В събитието ще участват министърът на земеделието и храните Дисислава Танева и директорът на Фонд "Земеделие" Румен Порожанов.

Събитието е част от националната кампания "Деветте пътя към еврофондовете 2015-2020", организирана от вестниците "24 часа" и "Труд" в партньорство с КРИБ - най-голямата работодателска организация, чиито старт бе даден на 19 май.

Целта на кампанията е да скъси пътя към европейското финансиране за българския бизнес. Откриващото събитие се състоя също в хотел "Маринела" в присъствието на премиера Бойко Борисов, вицепремиера Томислав Дончев, министрите на икономиката и финансите Божидар Лукарски и Владислав Горанов. На него бе представена новата Оперативна програма "Иновации и конкурентноспособност".

За партньорство и реклама по време на форума, посветен на Програма за развитие на селските райони - Иван Михалев, търговски директор на МГБ: тел. 02 / 942 24 90 и 0899 905 220