Благодарим! Читателю, даваш смисъл на това, което правим!

Благодарим! Читателю, даваш смисъл на това, което правим!

30 години "24 часа"

Венелина Гочева,
     издател 

Казват, че зад Атанасовден наднича пролетта - сезонът на “24 часа”. 30 години от първия брой на “24 часа”. 30 години, през които първи за първи път показвахме много неща във вестникарството. 

Направихме най-успешната трансформация от хартия към интернет в България, разширявайки влияние в иначе объркания вестникарски пазар.
Научихме се, когато сгрешим, да си признаем, а когато не сме прави - да се извиним. Това, повярвайте, за медиите в България е много трудно и непознато. 

Но за нас са по-важни следващите 30 години. Какво искаме да правим през тях? 

Първото нещо - искаме всеки ден да казваме "Благодаря!", но да научим и вас да го правите. Достатъчни сте ни като фокус група - сайтът "24 часа" има милион и шестстотин хиляди, фейсбук групата - 250 хиляди и 100 хиляди читатели на вестника! 

Хора, не е трудно да казвате “Благодаря!” на семейството си, на лекарите, на учителите, на непознати, които правят нещо смислено.
Първото “Благодаря!” е за вас! Затова, че всеки ден сте с нас. Защото знаете, че сме достоверни, професионални и най-важното - обичаме това, което правим, и то си личи.

Борислав Зюмбюлев,
     главен редактор

Уважаеми читатели,
благодаря ви за смисъла, който ни давате, четейки всеки ден дописките и статиите, които пишем. Това, че продължавате да го правите 30 години, дава смисъл на денонощните усилия, които полагаме. 

Тези усилия са наистина сериозни и в тежки времена като днешните смисълът дава кураж да продължаваме да си вършим работата, както трябва. Всъщност това е важното и ще помогне на всички нас да се издърпаме от кризата - всеки да продължава да си върши работата, както трябва. 

Познавам хора, които си купуват вестника от първия му брой през 1991 година и така до ден днешен. 

Въпреки че са непрекъснато в електронното издание и следят новините постоянно, те смятат за свой дълг и за красив всекидневен ритуал да си купят хартиен вестник и да усетят мириса на мастило заедно със сутрешното си кафе.

Искам специално да благодаря на тях, с което не искам да подценявам милионите читатели на онлайн изданието ни. Да, те наистина са милиони. Никога няма да забравя чувството, когато видях за първи път статия, доказано прочетена от над милион души. Това усещане за добре свършена работа в полза на обществото е неописуемо. Благодаря ви за него, наистина е неоценимо.

Благодаря! Подарете видео с добро с "24 часа" 

Преживяхме и научихме много през трудната 2020-а. Едно нещо стана безпощадно ясно - освен ваксина за коронавируса спешно ни е необходима имунизация срещу страха, омразата, недоверието и конспирациите.
И задължително всекидневна употреба на думата “благодарност”. 

“24 часа” ви подарява тази възможност - да благодарите на лекар, учител, приятел, родител, на непознат, от когото сте получили добро, подкрепа, помощ, пример. 

Запишете с телефона си видео до една минута, или 200 MB, със своето послание и ни го изпратете на https://www.24chasa.bg/myvideos. Чрез сайта 24chasa.bg то ще стигне освен до адресата и до милиони читатели.
Изминалата ужасна година показа, че доброто е заразно, и затова вярваме, че благодарността ще се умножи по много. 

Видео "Благодаря"

https://youtu.be/TckaQ4oAK4c

Още по темата на 24chasa.bg виж тук