Започва годината на "Идеален дом"!

Започва годината на "Идеален дом"!

Много са хубавите неща, които очакваме от новата 2021 година. Да е по-спокойна, по-нормална, по-далеч от тревогите, с които ни натовари изминалата 2020-а. И дано те се сбъднат наистина! 

2021-а ще бъде и годината на "Идеален дом" заради важния юбилей на изданието. Защото преди 25 години бе създадено първото за новото време списание за архитектура, дизайн, интериор и стил. 

Бъдете част от това приятно и полезно пътешествие в света на красивото, далеч от стреса на здравни, икономически и политически притеснения! 

Потегляме отново заедно в това пътуване с първия ни брой за юбилейната 2021 година, чиито страници изненадват една след друга. С новините от света и у нас - за нови продукти, конкурси и награди, с материалите за тенденциите при цветовете и в стиловете за дома, за дизайнерските колекции. И разбира се, с интериорите и архитектурата! Модерна къща с площ 450 кв. м, апартамент от 130 кв. м с бохемско излъчване, още един от 100 кв. м, в който играта на геометрия е изразно средство, са сред проектите, които показваме. 

И това не е всичко! Защото разказваме за офис, в който може да се чувстваш като у дома, и за къща, която е едновременно отворена и затворена към природата.

Още подробности вижте на 24chasa.bg - секция "Идеален дом"