Новини

"24 часа" представя 12 винени дестинации на България

"Сподели България" е кампания на вестник "24 часа", която представя 12 винено-кулинарни дестинации на България. В края на миналата година те бяха утвърдени от туристическото и земеделското министерства след поредица от широки дискусии в цялата страна съвместно с браншовите организации, местни винарски изби и лозари, хотелиери и туроператори,

"24 часа" връчи академичните оскари

Министерството на образованието, “Отворено общество” и “24 часа” за трети път направиха публични резултатите от рейтинга на висшите училища  Най-смисленото състезание между университетите събра 25-има ректори, министри, кметове и бизнес на церемония по награждаване на отличниците в рейтинговата система на висшите училища в България.

24chasa.bg пак е новинарският лидер, добавя 300 000 потребители за месец

Сайтът на вестник “24 часа” (24chasa.bg) има реален ръст от над 300 хил. уникални потребители през януари 2019 г. спрямо декември миналата година. Реалните потребители са скочили от 1 351 425 на 1 652 923 души. Освен това се наблюдава и ръст в събота, за разлика от предходни години, когато много хора не влизаха в интернет, защото не бяха на работа.

Институт "Ройтерс": "24 часа" е най-достоверният български вестник

Вестник “24 часа” е най-използваният източник за достоверна информация от българската преса и 4-ият сред всички медии след трите големи телевизии - Нова тв, Би Ти Ви и БНТ. Нещо повече, “24 часа” не само е сред най-надеждните канали за информация, но е редом до световни медии като Би Би Си и Си Ен Ен, на чиито новини българите вярват.