Събития

23-те най-добри университета в България за 2017 г. получиха своите отличия (Снимки, видео)

„Рейтинговата система, макар и мислена да ориентира младите, даде много повече. Даде ни основа за преструктуриране на приема във висшето образование. Това е крайъгълен камък в развитието на системата на висшето образование. С нея се промениха стратегиите и моделът за развитие на университетите и те обвързаха развитието си с пазара на труда.

Писатели и ученици в дебат за книгите на 18-годишните днес

В присъствието на писатели, интелектуалци, хора на словото и младежи на прага на пълнолетието днес “24 часа” и VIVAKOM ще обявят своята нова инициатива в кампанията за насърчаване на четенето и на диалога между различните поколения. Дискусията ще се състои днес в 12 часа в Народния театър “Иван Вазов” и в нея ще участва и министърът на

“Хемус” цяла след 7 години! (Видео)

l Над 350 депутати, кметове, бизнесмени от 11 области в държавата се обединиха в Търново около каузата да има магистрала от София до Варна l Всички партии обещават подкрепа за съживяването на Българския север Българският север ще достигне икономическата мощ на Юга най-вече с построяването на магистрала “Хемус”.

409-те добри сърца!

Справочникът с лекарите и указател как да се свържете с тях е вече в добрите павилиони за вестници и големите книжарници.  С номинациите си читателите на “24 часа” включиха рекордно много лекари в новото издание на книгата “Лекарите, на които вярваме” - тя съдържа 409 имена на отлични професионалисти с човечно отношение към пациентите.