Събития

Връчваме призовете „Къща на годината” на форум „Дизайнът среща интериора”

На 25 април в Интер Експо Център, зала „Панорама”, в. „24 часа”, сп. „Идеален дом”, Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, Интер Експо Център и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) организират ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ форум, на който ДИЗАЙНЪТ СРЕЩА ИНТЕРИОРА На 25 април в рамките

„24 часа” отличи „Достойните българи на годината” за 16-и път

Доброто има много лица и това се видя на церемонията „Достойните българи на годината” на 19 март в препълнената зала „Концертна” на Централния военен клуб в София. 35 души спасявали, помагали, дарявали, отстоявали справедливи каузи, бяха отличени на 16-ото издание на проекта на „24 часа”, превърнал се в кауза на медията.

Дебат за винените маршрути по Струма и Места

Винено-кулинарните дестинации ще развият туризма в цялата страна и ще насочат посетителите и в други части от нея, не само към популярните курорти. Това заяви в Банско министърът на туризма Николина Ангелкова при представянето на първите две винени дестинации - „Долината на Струма“ и „Долината на Места“, част от проекта „Сподели България“.

„24 часа” и МРРБ събраха кметове и областни на дебат за новото райониране

„24 часа” събра кметове, областни управители, учени от БАН и Алма Матер, представители на бизнес сдружения и студенти от УАСГ с регионалния министър Николай Нанков и неговия екип на първото публично обсъждане на новото райониране на България след 2020 г. То бе организирана от в. „24 часа” и МРРБ на 26 февруари в София Тех Парк.