Събития

Региони в растеж: В. Търново с готови проекти за 64 млн. лв.

Обновяват над 40 улици и площади в стария град Велико Търново кандидатства с проекти за над 43 млн. лв. по първата приоритетна ос на оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020. Инвестиционната програма включва и резервни проекти за още 21 милиона лева. “Подготвени сме за новия програмен период,

ПРЕЗ ФЕВРУАРИ „МЕДИЙНА ГРУПА БЪЛГАРИЯ” СТАРТИРА КАМПАНИЯТА „УЧИ, ЗА ДА РАБОТИШ”

Националната кампания на в. „24 часа” цели да съдейства за преодоляването на пропастта между търсене и предлагане на пазара на труда в България. Тази пропаст се задълбочава с всяка изминала година, тъй като училищата произвеждат ненужни кадри заради остарели учебни планове и нереформирана система на образование.

309 имена в лигата "Лекарите, на които вярваме" за 2015 г.

Глад за финансиране, кадри и качествена спешна помощ - това са трите проблема на здравеопазването в новото годишно изследване на "24 часа". Парламентът отвори парадния си вход отново за медици, оценени от пациентите. 309 са българските лекари, номинирани от пациенти през 2015 година в големия проект на “24 часа” “Лекарите на които вярваме”.

Второ събитие от кампанията "Деветте пътя към еврофондовете"

На 30 юни в столичния хотел "Маринела" ще се проведе голям бизнес форум, посветен на новата Програма за развитие на селските райони, която бе одобрена преди месец от Европейската комисия. В събитието ще участват министърът на земеделието и храните Дисислава Танева и директорът на Фонд "Земеделие" Румен Порожанов.