Новини

Третото издание на „Отличниците на България”

Вестник „24 часа” стартира третото издание на инициативата “Отличниците на България”. Близо 100 талантливи български деца, международни медалисти и бъдещи научни светила по математика, физика, химия, астрономия, програмиране, езици и бизнес попаднаха в първите два випуска на инициативата през 2017 и 2018 г.

Новият брой на „Космос” вече е на пазара

Новият 10 брой на сп. „Космос” е вече на пазара.  Основната тема е „Истинският Нострадамус”. Опитайте да разгадаете загадката на „Космос”. Трима от най-наблюдателните читатели ще спечелят 3-месечен абонамент за списанието, като техните имена ще бъдат избрани чрез жребий. На страниците на списанието ще намерите още: - Смъртоносната мисия „Марс”; -

Тиражите на вестниците се качват

За първи път от близо 10 години насам през 2018 г. общият тираж на вестниците в България се увеличава в сравнение с предходната година, сочат данни на Националния статистически институт, публикувани на 20 юни. Същото се отнася и за тиража на книгите, но при тях трендът на увеличение е малко по-стар - от 2015 г.

Хеми Перес представи световния бестселър на баща си "Няма място за малки мечти"

Синът на покойния израелски президент представи книгата му “Няма място за малки мечти” “Когато бащата е общественозначима фигура, това често може да хвърля сянка в отношенията на бащата с децата. Баща ми обаче беше като дърво, което пропускаше светлина през клоните си. Учеше ни, че четенето е много важно.