Новини

Дебат за винените маршрути по Струма и Места

Винено-кулинарните дестинации ще развият туризма в цялата страна и ще насочат посетителите и в други части от нея, не само към популярните курорти. Това заяви в Банско министърът на туризма Николина Ангелкова при представянето на първите две винени дестинации - „Долината на Струма“ и „Долината на Места“, част от проекта „Сподели България“.

„24 часа" вече e новинарски сайт № 1! Официално!

Сайтът на "24 часа" (24chasa.bg) вече официално е най-големият новинарски сайт в България, показват новите данни на Gemius за февруари. Той е имал 1 280 214 уникални посетители през периода, изпреварвайки окончателно сайта Вести бг. За януари 24chasa.bg бе на второ място в класацията на новинарските сайтове,

Модерното за младите, представено от TREND Y

Тимът TREND Y на „24 часа”, в който се изявяват репортери на вестника, родени след 1989 г., разказва в своите статии и интервюта за живота на бъдещето, какъвто го формират новите технологии, иновации и бизнеси, както и новото мислене, представи и тежнения на младите – поколението Y, от което скоро ще са 40% от работещите.

Дискусия за новото райониране организират на 26 февруари „24 часа” и МРРБ

На 26 февруари в. „24 часа” и Министерството на регионалното развитие и благоустройството организират първия национален дискусионен форум на тема „България след 2020 г. Новото райониране – въпроси и отговори”. Новото делене на районите за планиране на България е от изключително важно значение за развитието на регионите след 2020 г.