Новини

Новият брой на сп. "Идеален дом" с интригуващи интериори

В разгара на лятото поднасяме на приятелите и почитателите си красиви страници с интересни и интригуващи материали, сред които по традиция и страхотни интериори. Ще видите светъл партерен апартамент в нов затворен комплекс в София, който вече е изискано място за обитаване, благодарение на дизайнерските решения на арх. Ивета Попова.

„Хоби фермер” с подаръци за верните си абонати

Вестник „Хоби фермер” с нова сезонна акция за своите верни почитатели. Всички читатели на най-многотиражния агроседмичник за лозето, овошките, зеленчуците и цветята, подновили своите абонаменти до 15 август, ще получат подаръци – книга от популярната поредица на вестника „Библиотека „Хоби фермер”. Ето заглавията на книгите – подаръци,

Шефкет Чападжиев с медала "Достоен българин"

В “24 часа” ще е гарант как ще се харчи дарението от 1 милион долара на филантропа за болницата в родния му Мадан “Винаги, където и да бъда, каквото и да правя, съм мислел за България и съм искал да направя нещо за родината. Тези 1 млн. долара, които дарих за болницата в Мадан, не са кой знае какво. Не съм ги дал, за да се пише за тях.

В летния TREND – господари на сериалите

Истина или лъжа. Това е темата на този летен брой на списание TREND, провокирана от тенденцията да се поддаваме все по-лесно на заблуди, въпреки технологичния свят, в който живеем. Или може би точно заради него. Сериалите вълнуват милиони хора по света. Затова ще Ви срещнем с господарите на българските тв поредици – Любомир Нейков и Евтим Милошев.