Новини

Тиражите на вестниците се качват

За първи път от близо 10 години насам през 2018 г. общият тираж на вестниците в България се увеличава в сравнение с предходната година, сочат данни на Националния статистически институт, публикувани на 20 юни. Същото се отнася и за тиража на книгите, но при тях трендът на увеличение е малко по-стар - от 2015 г.

Хеми Перес представи световния бестселър на баща си "Няма място за малки мечти"

Синът на покойния израелски президент представи книгата му “Няма място за малки мечти” “Когато бащата е общественозначима фигура, това често може да хвърля сянка в отношенията на бащата с децата. Баща ми обаче беше като дърво, което пропускаше светлина през клоните си. Учеше ни, че четенето е много важно.

12 са новите победители в „Големите малки“, голямата награда е за откриватели на нови лекарства

12 иновативни и малки фирми взеха отличия в петите поред годишни награди „Големите малки“, които „24 часа“ дава на иновативни и стартиращи български компании. Наградата в петите награди „Големите малки“, които дава „24 часа“ са реклама на стойност 10 000 лева в хартиеното и онлайн изданията на „24 часа“.

Търсете новия брой на списание „Космос”

Новият 9 брой на списание „Космос” е вече на пазара. Основната тема е „Ацтеки: свиреп геноцид в чест на боговете”. Разберете за изчезването на древната цивилизация след нейното самоунищожение. Опитайте се да разгадаете загадката на „Космос” и какво е общото между ацтеките и нарастващата заплаха от астероидите.